Human Fiasco news

Eesti Personalijuhid by EHRS: Hardi Kinnas

Selle nädala #saametuttavaks rubriigis tutvustab end Hardi Kinnas – Human Fiasco Enthusiast

“Fiasco on katastroof. Oluline on teada, et see ei ole loodusõnnetus, näiteks maavärin või vulkaanipurse; fiasco on inimfaktori tulemus. Mõtlesin pikalt, mis mind inspireerib juba üle 20 aasta ja millesse olen panustanud enamuse oma teadlikkest tegevustest. Meeskonnad, füüsilised kohtumised, sõnumite selgus, eesmärgistatus, empaatia, hea esinemisoskus, F2F koosolekute mõtestatus jne.
Valik tundub lai, aga kõigil neil tegevustel on üks ühine nimetaja – inimene ja tema suhe ümbritsevasse. Olen üritusturundusagentuuri Orangetime Event, salajase kõnekooli Anonymous Presenters ja koosolekuruumide platvormi WIP. eu looja.

📕 Raamat, mida kindlasti soovitan lugeda 👉 Harari “Sapiens”, et mõista inimkonna toimimist ja kärpida tulevikuillusioone.

📻 Podcast, mida soovitan 👉 Lex Fridman – teadlane, kellel käib palju huvitavaid külalisi, nende hulgas Elon Musk, Mark Zuckerberg, Bill Gates ja näiteks ka paljude biograafiate looja Walter Isaacson, kes mõtestab tõetruult lahti, miks Musk Twitterit rapib.

🎬 Film, mida soovitan vaadata 👉 Fight Club – “Sa ei ole oma töökoht. Sa ei ole oma pangaarve. Sa ei ole oma rahakoti sisu. Sa ei ole oma ülikond. See on su elu ja see lõpeb minutihaaval…”

🌿 Eeskujud, kelle tegemisi jälgin ning inspiratsiooni ammutan, on inimesed ja sõbrad mu ümber ning uued kontaktid, kellelt õpin uusi lähenemisi ja kogemusi.

🎓 Kuidas hoian end HR teemadega kursis, on vestlused ja kontaktid erinevate organisatsioonide HR inimestega. Samuti jälgin rahvusvahelisi trende ja loen pikemaid lugusid Linkedin postitustest. Eriti just uue töötamise ja tiimide vaatenurgast.

🫶 Minu hobiks on hommikujooksud ja mägimatkamine. Muuhulgas olen hulkunud Kamtshatka vulkaanidel, Balkani ja Patagoonia mägedes ning roninud ka Everesti baaslaagrisse 5400 meetri kõrgusel. Viimasest on inspireeritud ühe WIP koosolekukeskuse koolitusruumi nimi – Garden View :).
Kui näeme, räägin täpsemalt.”

Hardi Kinnas & Human Fiasco (hufi.ee) – lugu ilmus 14.11.23
Linkedin Eesti Personalijuhid by EHRS grupis